Helstegt kylling
Helstegt Kylling

Helstegt Kylling

Ingredienser

1 hel kylling
1 citron
2 tsk.
Citronsalt
1 tsk. neutral salt
Blandede friske krydderurter.
F.eks:
Timian, Persille, Rosmarin, Estragon

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 175 °C varmluft.
Sørg for at kyllingen er godt renset og duppet tør på skindet.
Drys kyllingen indvendig med sydesaltsalt.
Skær citronen i 4 skiver og kasser enderne.
Skyl krydderurterne godt rene.

Fyld citronskiver og de friske krydderurter ind i kyllingen. Luk kyllingen med en kødnål.
Gnid kyllingen med lidt olie og drys på med Citronsalt.
Steg kyllingen i en bradepande i ca. 45 min. Mål kyllingens kernetemperatur undervejs. Den kan måles igennem lårene og skal være minimum 65 °C


Stacks Image 49

NOBIAN - Dansk Salt A/S er Mariager Saltcenters hovedsponsor

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.


God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond


Mariager Saltcenter

Ny Havnevej
9550 Mariager 6

Telefon:
98 54 18 16

Stacks Image 40