Grøntsagsris
Grøntsagsris

Stegt Torskefilet

Ingredienser

3 gulerødder
Forårsløg

Smør
Basmati/Jasminris
1 tsk.
Løgmixsalt
Evt. Bredbladet persille til pynt

Fremgangsmåde

Kog ris til 4 personer.
Snit gulerødder og forårsløg på skrå i 2 mm. tykkelse.
Sauter gulerødderne og forårsløg i smør. Vend de kogte ris i grøntsagerne og krydrer dem med 1 tsk. løgmixsalt.
Retten kan evt. serveres med bredbladet persille til pynt.
Retten er velegnet til at spises sammen med hvid fisk og vegetarretter.
Stacks Image 49

NOBIAN - Dansk Salt A/S er Mariager Saltcenters hovedsponsor

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.


God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond


Mariager Saltcenter

Ny Havnevej
9550 Mariager 6

Telefon:
98 54 18 16

Stacks Image 40