Hasselnøddesauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hak hasselnødderne groft og steg dem gyldne i smør. Tag dem af panden og sæt dem til side.
Kog hvidvin og fløde op på den samme pande.
Tilsæt Citronsalt og lad saucen småkoge i nogle minutter.
Oprør majsmelet i lidt vand og brug det til at jævne saucen til den ønskede konsistens.
Saucen er velegnet til hvid fisk. Se opskriften: "Stegt Torskefilet m. Bacon & Fiskesalt"
Kog hvidvin og fløde op på den samme pande.
Tilsæt Citronsalt og lad saucen småkoge i nogle minutter.
Oprør majsmelet i lidt vand og brug det til at jævne saucen til den ønskede konsistens.
Saucen er velegnet til hvid fisk. Se opskriften: "Stegt Torskefilet m. Bacon & Fiskesalt"
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej
9550 Mariager 6
Telefon:
98 54 18 16