Fyldte Peberfrugter
Ingredienser
4 peberfrugter (ikke for store)
450 g hakket kyllingekød
2 tsk. Hvidløgspebersalt
1⁄2 spsk. mel
1 spsk. havregryn
2 æg
1⁄2 finthakket rødløg Olie
Evt.
Mælk
450 g hakket kyllingekød
2 tsk. Hvidløgspebersalt
1⁄2 spsk. mel
1 spsk. havregryn
2 æg
1⁄2 finthakket rødløg Olie
Evt.
Mælk
Fremgangsmåde
Grøntsagerne kan varieres. Der kan evt tilsættes: Fintsnittede forårsløg, revne gulerødder, pastinakker og selleri.
Forvarm ovnen til 170 °C varmluft.
Flæk peberfrugterne på langs og læg dem i et oliesmurt ovnfast fad.
Bland de resterende ingredienser sammen til en ensartet fars.
Tilsæt evt en smule mælk, hvis farsen er for fast.
Fordel farsen i peberfrugterne og bag dem i ovnen i 25 min.
Kernetemperaturen skal gerne være 75 °C.
Forvarm ovnen til 170 °C varmluft.
Flæk peberfrugterne på langs og læg dem i et oliesmurt ovnfast fad.
Bland de resterende ingredienser sammen til en ensartet fars.
Tilsæt evt en smule mælk, hvis farsen er for fast.
Fordel farsen i peberfrugterne og bag dem i ovnen i 25 min.
Kernetemperaturen skal gerne være 75 °C.
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej
9550 Mariager 6
Telefon:
98 54 18 16