Små Boller
Ingredienser
125 g smeltet smør
3 dl lunet mælk
2 spsk. skyr
25 g gær
2 æg
3 tsk. Urtesalt
ca. 550 g hvedemel
Æg til pensling af bollerne
3 dl lunet mælk
2 spsk. skyr
25 g gær
2 æg
3 tsk. Urtesalt
ca. 550 g hvedemel
Æg til pensling af bollerne
Fremgangsmåde
Gæren røres ud i den smeltede smør og lune mælk.
Skyr og æg røres i.
Urtesalt og mel æltes i til dejen ikke klistrer.
Hæver en halv time under et viskestykke.
Dejen formes til boller, der efterhæver endnu en halv times tid.
Bollerne pensles med æg og bages ved 175 grader varmluft i ca. 14 minutter.
Fyldes med pulled chicken, pulled pork, italiensk charcuteri, gode oste, fisk eller hønsesalat!
Skyr og æg røres i.
Urtesalt og mel æltes i til dejen ikke klistrer.
Hæver en halv time under et viskestykke.
Dejen formes til boller, der efterhæver endnu en halv times tid.
Bollerne pensles med æg og bages ved 175 grader varmluft i ca. 14 minutter.
Fyldes med pulled chicken, pulled pork, italiensk charcuteri, gode oste, fisk eller hønsesalat!
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej
9550 Mariager 6
Telefon:
98 54 18 16