Lamme Frikadeller
Ingredienser
200 g lammefars
200 g flæskefars
1 finthakket rødløg
1 fed presset hvidløg
2 æg
1/2 spsk. havregryn
1/2 spsk. hvedemel
1/2 spsk. rasp
1 tsk. Løgmix salt
1 tsk. Rosmarinsalt
100 g feta i tern
Evt. lidt mælk
200 g flæskefars
1 finthakket rødløg
1 fed presset hvidløg
2 æg
1/2 spsk. havregryn
1/2 spsk. hvedemel
1/2 spsk. rasp
1 tsk. Løgmix salt
1 tsk. Rosmarinsalt
100 g feta i tern
Evt. lidt mælk
Fremgangsmåde
Fars og de 2 slags løg røres med æggene.
De øvrige ingredienser blandes i. Feta vendes i til sidst.
Lad den rørte fars stå 5-7 minutter - tilsæt mælk til konsistensen passer til frikadeller.
Frikadellerne steges i gyldent rapsolie og smør til en kernetemperatur på 75 grader.
Kan serveres med kartoffelsalat, græsk salat, tzatziki, stegte kartofler, eller andet Middelhavs inspireret tilbehør.
De øvrige ingredienser blandes i. Feta vendes i til sidst.
Lad den rørte fars stå 5-7 minutter - tilsæt mælk til konsistensen passer til frikadeller.
Frikadellerne steges i gyldent rapsolie og smør til en kernetemperatur på 75 grader.
Kan serveres med kartoffelsalat, græsk salat, tzatziki, stegte kartofler, eller andet Middelhavs inspireret tilbehør.
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej
9550 Mariager 6
Telefon:
98 54 18 16